Hypotheek

Jouw persoonlijke situatie telt

Een huis kopen is een grote stap. Of je nu starter bent op de woningmarkt of doorgroeit naar je droomhuis. Bij ons krijg je niet alleen een lage rente, een hypotheek moet ook bij je toekomst passen. In je leven kan namelijk veel veranderen. bijvoorbeeld met je werk of relatie.

Gratis oriënterend gesprek
Je kunt voor veel vragen komen te staan. Zoals: welk bedrag kan ik precies lenen? Onze hypotheekadviseur kent de mogelijkheden. Samen bekijken we welke hypotheek het best bij je past. Goed om te weten: het oriënterende gesprek is gratis en vrijblijvend.

Zo werkt een hypotheekgesprek
Je wilt natuurlijk een hypotheekadvies dat zo goed mogelijk past bij jouw persoonlijke situatie. Daarom is het belangrijk dat je zoveel mogelijk documenten meeneemt naar je adviesgesprek. Welke documenten dat zijn hangt af van jouw situatie:
  • Je gaat voor het eerst een huis kopen
  • Je hebt al een eigen huis en gaat een ander huis kopen
  • Je hebt een hypotheek bij een andere hypotheekverstrekker en wilt deze hypotheek oversluiten  
  • Je wilt verhogen, omzetten of wijzigen vanwege een scheiding
Bel voor een afspraak 0317-681070 en wij vertellen je welke gegevens je het beste kunt meenemen voor een oriënterend gesprek.

Kosten van hypotheekadvies
Voor het hypotheekadvies betaal je kosten. Dit zijn vaste bedragen, je kunt echter gratis een oriënterend gesprek voeren.