Hypotheek


U gaat een huis kopen? Dan is de kans groot dat u een hypotheek nodig heeft! Er zijn veel hypotheekvormen op de markt. Een hypotheek is niet zo maar even af te sluiten. Er komt veel bij kijken. Daarom is het handig als u ons, als hypotheekadviseur, in de arm neemt om u te adviseren en te begeleiden met de hypotheekaanvraag. Met de onderstaande informatie proberen we u in het kort uit te leggen hoe een hypotheek tot stand komt en welke hypotheekvormen er zijn. U komt termen tegen die voor u onbekend zijn?

Hypotheekadvies in 10 stappen
Met het ‘hypotheekadvies in 10 stappen’ leggen we u in het kort uit wat u te wachten staat als u een hypotheek wilt afsluiten. Het afsluiten van een hypotheek is namelijk geen eenvoudige opgave, het is een complex proces. Er zijn veel zaken waarop gelet moet worden.

Hypotheekvormen
Er zijn veel hypotheekvormen waaruit u kunt kiezen. Zo zijn er hypotheken waarbij u direct begint met aflossen. Ook zijn er hypotheken waarbij u vermogen opbouwt zodat aan het einde van de looptijd daarmee uw hypotheek wordt afgelost. Er zijn ook aflossingsvrije hypotheken. Combinaties van hypotheken zijn mogelijk.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak, uiteraard brengt dit geen kosten met zich mee.


interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum interfundum

Bel mij terug

* De naam waar we naar kunnen vragen bij het terugbellen
* Telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken
* Datum waarop we u kunnen bereiken
Selecteer belmoment
( * Verplichte velden)